Informatie

Onze ontwikkelingsgeschiedenis
Shanghai Custom Packaging Co., Ltd. is een internatinal standed vervaardiging die heeft gevoerd papier verpakking voor meer dan tien jaar, heeft men een toonaangevende verpakkingsbedrijf in china marketing en op zoek naar meer mogelijkheden in global. Onze fabrieken (3 fabrieken) bevinden zich in Shanghai en Ningbo zeehaven stad zijn meer geschikt voor het vervoer. De fabrieken beslaan een oppervlakte van meer dan 10000 vierkante meter en verschillende productielijnen om te voldoen aan de grote hoeveelheid bestellingen gegolfd.

Ons bedrijf focus op golfkartonnen doos, doos van de gift, papieren zak, papieren buis, waxed box, afdrukken van dienst en verpakkingsmateriaal-zodat de klant één loket aankoop van ons bedrijf. Ondertussen onze bevoordeelde producten zijn PDQ (papier weergeven in), plooi-top boxen, logistieke verzending Box, de doos van de gift van het ontwerp, de verpakking was gezet en gepersonaliseerde papieren zakken. zij worden behandeld met hoge kwaliteit afdrukken afwerking methode, zoals UV, glanzende afwerking, matte afwerking, gouden stampen en Embossing, alsmede afdrukken methode flexo printing en offset-printing.
Terug naar 1998, hebben we nieuwste ontwerptool ESKO toegepast op alle onze Ontwerpwerk, die de verpakking op de juiste manier leiden zal gestanst en afdrukken.
Met betrekking tot de export marktaandeel, AU nemen rond 35%, en de VS 26%, Europa 31%, Azië en Afrika delen de rest. We zijn zeer bewust dat repond klant in tijd net zo belangrijk als professionele vaardigheden is, onze personeelsleden van het bedrijf getalenteerde zijn en werknemers verantwoordelijk voor de verpakkingsproducten zijn. om kwaliteit, hebben wij 2 keer controleren op ontwerpwerk voordat u afdrukt 3 keer kwaliteitscontrole voordat een willekeurige volgorde onze fabriek verlaten.
CERTIFICERINGEN
Wij zijn ISO, FSC gecertificeerd, en nog steeds van toepassing voor meer certificeringen om klant en markt het verzoek te voldoen.

Waarom voor ons kiezen?
1. Wij integreren karakteristiek & concurrerende producten vanaf onze fabrieken, om te voldoen aan alle van de klant behoefte in papier verpakking.
2. Shanghai Custom Packaging Co., Ltd. is ongeveer het opzetten van één loket toeleveringsketen kopen in papieren verpakking, van gestanst, ontwerp, bemonstering, productie tijd berekening, scheepvaart, dan aan na service, wij doen het perfect in één keer. u vindt ons na uw aankoop producten gamma zijn groot.
3. marketing-lood laten uitdelen ten minste één nieuwe producten voor de verpakkingsmarkt, meer ecologisch vriendelijk en duurzaam.
4. alle onze personeelsleden van het bedrijf meer dan 3 jaar hebben ervaring in papier verpakking & internationale business, zodat we welke buitenlandse klanten behoefte weten en hoe belangrijk is voor de belofte!
5. leading tijd altijd 5-12 dagen.
6. free gestanst ontwerp.