Tentang kami

Sejarah pembangunan kita
Shanghai Custom Packaging Co., Ltd. adalah untuk pembuatan standed sementara yang telah telah terlibat dalam pembungkusan kertas selama lebih sepuluh tahun, kami telah menjadi sebuah syarikat pembungkusan yang terkemuka di china pemasaran dan mencari peluang yang lebih banyak di dunia. Kami kilang (kilang 3) terletak di Shanghai dan Ningbo yang merupakan bandar pelabuhan adalah lebih mudah untuk pengangkutan. Kilang-kilang tersebut menduduki kawasan seluas lebih dari 10000 meter persegi dan beberapa beralun garisan pengeluaran untuk memenuhi Tempahan kuantiti yang banyak.
Syarikat kami memberi tumpuan kepada beralun Peti, kotak Hadiah, beg kertas, kertas tiub, waxed Peti, Perkhidmatan Percetakan dan pembungkusan bahan-untuk membantu pelanggan membuat pembelian dari syarikat kami. Sementara itu produk yang bernasib baik akan PDQ (kotak paparan kertas), melipatkan atas kotak, penghantaran Peti, Reka bentuk kotak Hadiah, kotak pembungkusan Waxed logistik dan peribadi beg kertas. mereka menerima rawatan yang bermutu tinggi yang mencetak kaedah selesai, seperti UV, kemasan berkilat, matt selesai, setem emas dan Embossing serta percetakan kaedah flexo percetakan dan mengimbangi percetakan.
Kembali ke tahun 1998, kami telah mengaplikasikan alat Reka bentuk terbaru ESKO kepada semua kami Reka bentuk kerja, yang akan membawa kotak atau pembungkusan makanan dengan cara yang betul ke die-cut dan percetakan.
Mengenai eksport bahagian pasaran, AU mengambil sekitar 35%, dan Amerika Syarikat 26% peratus, Europe 31%, Asia dan Afrika yang lain berkongsi. kami berasa amat sedar bahawa pelanggan repond dalam masa adalah penting kerana kemahiran profesional, kakitangan Syarikat kami akan berbakat dan pekerja adalah bertanggungjawab untuk pembungkusan produk. untuk memastikan kualiti, kami mempunyai 2 masa menyemak kerja Reka bentuk sebelum mencetak cek kualiti 3 kali sebelum meninggalkan apa-apa perintah kilang kami.
PERSIJILAN

Kami adalah ISO, FSC disahkan, dan masih memohon pensijilan yang lebih banyak untuk memenuhi pelanggan dan permintaan pasaran.

Kenapa pilih kami?
1. kami mengintegrasikan ciri & kompetitif produk dari kilang kami, untuk bertemu dengan semua pelanggan perlu dalam bungkusan kertas.
2. Shanghai Custom Packaging Co., Ltd. adalah kira-kira untuk menyediakan sehenti pembelian bekalan di dalam bungkusan kertas, dari die-cut, Reka bentuk, pensampelan, pengiraan masa pengeluaran, penghantaran, maka untuk Perkhidmatan, selepas kita melakukannya tepat dalam satu-satu masa. anda akan menemui kami sebaik sahaja anda beli produk pelbagai besar.
3. marketing-menerajui menjadikan kita berilah sekurang-kurangnya satu produk baru untuk pasaran pembungkusan, lebih mesra alam mesra dan tahan lama.
4. semua kakitangan Syarikat kami mempunyai lebih dari 3 tahun pengalaman dalam kertas bungkusan & perniagaan antarabangsa, supaya kita tahu kehendak pelanggan asing apa dan bagaimana penting bagi janji!
5. memimpin masa sentiasa 5-12 hari.
6. percuma Reka bentuk die-cut.